Appelsappauze bij het deBolbankje in het Groene Hart van Bemmel
Appelsappauze bij het deBolbankje in het Groene Hart van Bemmel

deBol was weer bij de N4Daagse

Algemeen

BEMMEL - deBol stond ook  dit jaar weer langs de routes bij editie 104 van de  Nijmeegse 4Daagse! Voor de zestiende keer op rij stonden de dames van deBol bij de N4D iedere dag langs de routes!

Helaas werd de eerste dag afgelast en kwamen er dit jaar geen 45 duizend wandelaars door Bemmel, maar toch wel een paar honderd die al heel vroeg waren vertrokken om toch de gewenste afstand te lopen.

Stichting deBol organiseerde op de afgelaste dag een korte route door Bemmel met het traditionele bekertje appelsap onderweg en na afloop een lekker kopje koffie bij Het Wapen. Het werd voor 31 deBol-wandelaars een hele gezellige ochtend!

Op woensdag kwamen velen even bij ons uitrusten onder de tent die we vanwege het snikhete weer hadden meegenomen. Op donderdag viel de regen met bakken uit de hemel en liepen de meeste wandelaars, gehuld in allerlei regenkleding, ons snel voorbij in Berg en Dal.

De vrijdag was een perfecte dag voor de feestelijke intocht en alle deBol-wandelaars werden dan ook met veel enthousiasme en een roos binnen gehaald en gefeliciteerd met deze prestatie!

Wij willen iedereen die bij ons kwam bedanken! Wij hebben enorm veel leuke reacties gekregen  en ook wij hebben weer enorm genoten van dit unieke wandelevenement! Wij zullen er volgend jaar weer bij zijn, hopen we!

Het deBol 50+ wandelseizoen start weer op 7 september a.s.

informatie: www.deBolbemmel.nl