Het thema van het kinderdorp is dit jaar 'Piraten en zeemeerminnen'.
Het thema van het kinderdorp is dit jaar 'Piraten en zeemeerminnen'. Foto: Carmen Leenders

Kinderdorp Doornenburg gaat bijna van start!

Algemeen

DOORNENBURG - Van 22 tot en met 26 augustus houdt StiKiDo het kinderdorp in Doornenburg. Het kinderdorp wordt gehouden op het evenemententerrein naast de speeltuin aan de Van Heekstraat en is voor alle kinderen vanaf vier jaar die op de basisschool zitten of er dit jaar vanaf gaan. Er is plaats voor 250 kinderen, dus wees er op tijd bij! Alle informatie over inschrijven is te vinden op www.stikido.nl.

Op maandagochtend wordt het kinderdorpterrein omgebouwd tot een echte onderwaterwereld! De kinderen gaan aan de slag met het maken van hun eigen hut, wat de rest van de week hun thuis zal zijn. Op maandagavond is iedereen welkom om alle hutten te komen bewonderen en is er een bakwedstrijd.
Op dinsdag krijgen de jongere kinderen piratenstuntles en de oudere kinderen gaan kanoën. In de avond wordt er gevist in de Linge bij het Kasteel. Op woensdag is er een spektakel met luchtkussens en gaan alle bewoners van Aquado er een fantastische dag van maken!
Donderdag gaat een deel van de kinderen naar de camping en een deel naar het kasteel, daar worden leuke activiteiten gedaan! Op vrijdag is het groot feest in Aquado, iedereen kan zijn talent laten zien door te zingen, dansen, goochelen of misschien iets heel anders?
Op vrijdagavond wordt het kinderdorp afgesloten met een feestelijke rommelmarkt, loterij en leuke muziek! Naast dit alles is er een gezellig terras en zijn er optredens van de eersteprijswinnaars van de playbackshow.
“Heeft uw binnendeuren (vrij van glas en hang- en sluitwerk) over? Deze kunnen op zaterdag 20 augustus op het kinderdorpterrein worden afgegeven.”