Alle dweildagvrijwilligers van 2022 (waarvan de teamleden deel uitmaken). (foto: Huisfotograaf Bemmelse Dweildag)
Alle dweildagvrijwilligers van 2022 (waarvan de teamleden deel uitmaken). (foto: Huisfotograaf Bemmelse Dweildag) Foto: Huisfotograaf Bemmelse Dweildag

Team Bemmel klaar voor Zomer in Gelderland

Algemeen

BEMMEL - Vanavond -woensdagavond 10 augustus- is het zover: na lang voorbereiden doet het programma ‘Zomer in Gelderland’ op Bemmel aan. Op het gazon voor kasteel De Kinkelenburg strijdt Team Bemmel om de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’. Het team kan 1100 euro voor de Bemmelse Dweildag verdienen. Maar wie zitten er in dat team?

Pieter Nas (50) is de technische man van de Bemmelse Dweildag. Er is niets wat hij niet bedenken, maken of organiseren kan. Daarnaast is hij een van de aanjagers van kindercarnavalsvereniging De Piejassen. Net als Esther Hegeman (47) overigens, die daarnaast volleybalt bij Kidang en als vrijwilliger actief is bij de Bemmelse Dweildag. Bij Kidang volleybalt ook Suzan Arends (25), ook bekend als oud-Alarmfase 3-lid.

Het team bestaat uit meerdere Alarmfase 3-leden: ook Erik Meurs (37), Tim Roelofs (24) en Judith Bosch (34) zetten hun beste beentje voor om alle opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. De muzikanten doen ook ieder jaar zelf mee aan de Bemmelse Dweildag, waar Gaby Wegdam (69) de scepter over de infostand zwaait. Gaby maakt ov..