Afbeelding
Foto:

Voor het eerst een ‘Wapenplein’ met de Bemmelse kermis

BEMMEL - Eindelijk kan en mag het weer, na drie jaar terug van weggeweest; de Bemmelse kermis in het hart van het dorp, bij Het Wapen van Bemmel. Bedrijfsleider Wim Sip en eigenaar Jasper Bergamin leggen uit wat er anders is dan voorheen. 

Wapenplein. “Dit jaar overkappen we de hele straat vanaf hartje Bemmel tot huize Wilberma en vanaf de zijkant van Het Wapen van Bemmel aan de Loostraat tot de winkelpromenade en maken er op vrijdag, zaterdag en zondag een echt evenemententerrein van. Een hele andere opzet, deels noodgedwongen doordat de bouwplannen van de vorige locatie nu echt serieus worden, en deels om wat nieuws te doen.” 

Het spectaculaire feest start op vrijdag 12 augustus, met meteen een knalavond met onder andere lokale helden Suitz, aangevuld door een knaloptreden van Ronnie Ruysdahl, dit alles onder begeleiding van DJ Hans Schmeinck.

Zaterdagmiddag 13 augustus komt Marco Verriet in het café de boel opwarmen waarna we om 20.00 uur weer naar buiten gaan met de spectaculaire band Millstreet.

Zondagmiddag 14 augustus pakt Marco Verriet in het café de draad weer op waarna om 20.00 uur Broadway het podium opgaat om er een topavond van te maken.

Maandag 15 augustus is ook de traditionele Ponymarkt weer terug, en warmt Marco Verriet de boel op vanaf 11.00 uur waarna vanaf 15.00 uur Jackfire de boel op stelten zal zetten.

Dinsdag 16 augustus sluiten we af met feest Dj Mike vanaf 14.00 uur.

“Een programma waar je u tegen zegt”, geeft Wim Sip aan. “Vergeet niet je kaartje voor vrijdag te kopen”, vult Jasper Bergamin aan. “De andere dagen is de entree gratis.

Een nieuwe opzet, een topprogramma, na drie jaar eindelijk weer Bemmelse kermis. “We hebben er ontzettend veel zin in!”