Afbeelding
Foto:

Twan Lentjes uit Doornenburg publiceert tweede boek

DOORNENBURG - Zeven jaar na het succes van zijn eerste verhalenbundel Springend hert met schoenpoets, verscheen op 1 juli j.l. dan eindelijk het tweede boek van Twan Lentjes dat de titel draagt: Twee knaken en een dakpan. Nee, geen kinderboek, maar zoals de ondertitel het al aangeeft, een bonte verzameling van komische verhalen uit het alledaagse leven. Zoals school, werk en militaire dienst.

In 2015 debuteerde Twan Lentjes uit Doornenburg met zijn eerste boek “Springend hert met schoenpoets”. De afgelopen jaren is hij bezig geweest met het schrijven van “Twee knaken en een dakpan”. 

“Als je me dertig jaar gelden had gezegd dat ik ooit twee boeken zou schrijven, had ik je voor gek verklaard. Ik had niets met literatuur. Maar door de jaren heen heb ik blijkbaar toch genoeg inspiratie voor een tweede boek opgedaan. Tja, je maakt wel eens wat mee, hè?”, aldus de auteur.

“Humor is belangrijk en zeker in deze tijden kan er niet genoeg aanleiding zijn om te lachen. En ik hoop dat ik met het schrijven van dit boek daar een kleine bijdrage aan heb geleverd.” 

Het boek is te bestellen via www.boekscout.nl.