La Roska: Ze zullen je laten dansen.
La Roska: Ze zullen je laten dansen. Foto:

Gevarieerd programma op

festival Under the Milky Way

HUISSEN - Festival UTMW kent op zaterdag weer een gevarieerd programma. Om 12.30 uur gaat het terrein open en vanaf 13.00 uur zal er op een tweetal spots in de middag akoestisch optredens van onder andere Moood, Julia cs en Koelcell. 

Ondertussen is het kinderprogramma ook gestart. Dus genoeg redenen kinderen om jullie vaders, moeders, grootouders en ga zo maar door mee naar het festival te nemen. Het wordt weer een gaaf programma met misschien wel een heuse modeshow. In de 'circustent' is er 's avonds Nederlandstalig en techno te horen. De Band von Hessen zal de kot, ofwel de Foef op haar grondvesten laten schudden. 

Vanaf 15.30 uur gaat ook de rockwei open. Ballet Bombs trappen dan af. Is Huissen nog niet wakker? Worden ze dan wakker gemaakt. Daarna een nieuwe band uit de regio Deep Rusty Waters. Hun eerste liveoptreden en dat tijdens UTMW. Mysterieus, opzwepend, groovy bas, strakke drums, scheurende gitaar, zwevende zang en teksten met inhoud raken de gevoelige snaar. Verder onder andere Kollee met rauwe post-punk, speelse garagerock, overgoten met psychedelica. Nog een nieuwe band en deze komt uit het Amsterdamse: La Roska. Een mix van Latin, Rock en Ska zullen je in de avond laten dansen. Afsluitende act is een tribute to Rage against the Machine.
Koop jouw kaart voor het festival. Ga naar de site of naar de facebook pagina van Under the Milky Way” Het volledige programma is binnenkort bekend.