Kermisfeestmatinee in Doornenburg

DOORNENBURG - SOD heeft het voornemen om op Kermis dinsdag, 20 september, een gezellige middag te organiseren in het OntmoetingsCentrum (OC) in Doornenburg,

Eigenreid (Boerstal) is geboekt en hebben er zin in om een er een gezellige middag van te maken! Uiteraard is er feest in de schutterstent waar het Koningspaar rond het middaguur zal aankomen. Hoe leuk is het om hen daar onder de klanken van het Wilhelmus binnen te zien komen? Aansluitend zal het OC ook rond het middag uur haar deuren openen waar u  onder het genot van een drankje eventueel een dansje  kunt wagen.  

Eigenreid zal inspelen op het publiek maar een foxtrot, Engelse wals, tango zullen zeker de revue passeren en wat dacht u van de Veleta of een polka? Uiteraard gaat het niet alleen om het dansen; u kunt ook genieten van de muziek of een praatje maken met elkaar en daarbij is de bar geopend!. SOD hoopt dat het Koningspaar van de Schutterij de oversteek naar het OC gaat nemen om u deze middag te begroeten.

SOD organiseert in samenspraak met het OC deze middag. Niet alleen de senioren van Doornenburg en omgeving zijn welkom maar iedereen die graag een gezellige middag heeft en elkaar op deze kermismiddag wilt ontmoeten.  U bent allen van harte welkom!

De entree is gratis en consumpties zijn voor eigen rekening op dinsdag 20 september van 12.00-17.00 uur:  Kermisfeestmatinee  in het OC.