Start educatiejaar 2022 op 27 augustus met Science & Cultuur bij Talento Metissimo. (foto: CCML)
Start educatiejaar 2022 op 27 augustus met Science & Cultuur bij Talento Metissimo. (foto: CCML) Foto: CCML

Science- en cultuurplein: Bemmels Groenschaak

BEMMEL - Op zaterdagmiddag 27 augustus start vanaf half 2 het educatieve jaar van Talento Metissimo aan de Oeverkamp 30 in Bemmel met onder andere de bekende speurtocht. Een leuke en slimme start van het nieuwe schooljaar! Wie wordt het Science- en/of Cultuurtalent 2022?

Het hersenkrakende middagprogramma bestaat uit onder andere: clinic Bemmels Groenschaak met Oranje Torenrokade,  denk-vertellers, de code and carrier Conso & Disso met DNA in de hoofdrol, Water & Oeverwacht (les-onderdeel groen icoon), rekenen en tekenen met WisConDis, bubbelfestijntje  en nog veel meer...  

Jeugdigen breiden met deze unieke educatie Science & Cultuur vol verrijking en verdieping hun kennis en vaardigheden in de natuur uit. Handig voor een goede talentontwikkeling. Om circa 16.00 uur staan de drie prijsuitreikingen gepland op het Lotus Klaveron en zijn ook de ouders welkom.
Qua Gelderse Groenbeleid blijft de Science- en Cultuureducatie in het teken staan van 'Correct herstel Flora en Fauna boszoom d'Oeverplas Bemmel'.
Door de sponsoring van ouders blijven de gezamenlijke activiteiten gratis, wel vooraf aanmelden. T. Metissimo is een ANBI-stichting die zonder subsidie, optimale educatie in Bèta en Cultuur verricht waar elk talent telt! Resultaten zijn mooi. Sponsoring blijft welkom: NL82INGB0007099526. Zie: www.talentometissimo.nl.