Bingo met de leden in de Zandse kerk. (foto: S. Bouwmeister)
Bingo met de leden in de Zandse kerk. (foto: S. Bouwmeister) Foto: S. Bouwmeister

Vrijwilligers gezocht voor De Klup

HUISSEN - Elke week komen in de Zandse Kerk in Huissen mensen met een verstandelijke beperking bij elkaar voor een gezellig en actief samenzijn: De Klup Over-Betuwe. 

Van begin september tot eind mei, is iedere vrijdag van 19.30 tot 21.30 uur klupavond. "Samen drinken we een kop koffie, maken muziek, spelen met de WII, sjoelen, darten, beautysalon, handenarbeid en sluiten de avond altijd af met een disco. En elk jaar zijn er ook nog de vaste activiteiten zoals de sport- en speldag de Integrade, carnaval, Sinterklaas, bingo en een playbackshow van en door de leden.

De begeleiding is in vertrouwde handen van een groep enthousiaste vrijwilligers. Maar vele handen maken licht werk: we kunnen daarom nog wel wat hulp gebruiken van mensen die graag een steentje willen bijdragen. Als je belangstelling hebt, neem dan gewoon eens vrijblijvend contact op met onze vrijwilligerscoördinator Sjaak Bouwmeister (06 51458467) en/of kijk eens op onze website www.de-klup.nl/."

"Nog leuker wellicht: Kom eens vrijblijvend langs op een vrijdagavond voor een kop koffie/thee en kijk mee of je het plezier van onze leden kunt helpen ondersteunen."