Wessel Janssen mist oog in oog met doelman Tim Brandts.
Wessel Janssen mist oog in oog met doelman Tim Brandts. Foto: Fons Sluiter Huissen

Job Brandts Toernooi in Angeren

Algemeen

ANGEREN - Op zondag 28 augustus om 10.30 uur is de start van de twaalfde editie van het Job Brandts Toernoo. “En dan te bedenken dat het alweer 26 jaar geleden is (oktober 1996) dat de naamgever ons ontvallen is.”

“Een deel van de spelers die we tijdens het Job Brandts Toernooi aan het werk zullen zien waren destijds nog niet geboren. Voor hen is Job Brandts gewoon een naam. Voor de wat ouderen onder ons is het een begrip. 

De 2022 editie van het Job Brandts Toernooi wordt gespeeld met de volgende verenigingen: SV Angeren, RKSV Driel, SV Spero, RKHVV, VV GVA , VV De Bataven, VV Jonge Kracht en RKVV Havo

De organisatie heeft weer een aantrekkelijk speelschema in elkaar gezet. Begonnen wordt om 10.30 uur met de eerste wedstrijd en om 17.45 klaar is de prijsuitreiking. De wedstrijden staan onder leiding van ervaren KNVB-scheidsrechters en duren 45 minuten. 

Hoewel het tijdens dit toernooi niet primair om de punten gaat, wordt er toch serieus gespeeld. Er is per slot van rekening een mooie hoofdprijs te verdienen voor de winnaar. Tijdens de editie van 2018, het is al even geleden, was het GVA dat met de bokaal en de hoofdprijs naar huis ging.

“Via deze weg willen wij graag onze sponsoren bedanken die het toernooi mede mogelijk maken. Net als de vele vrijwilligers die hun steentje bijdragen om er een fantastische dag van te maken. Wij hopen dat iedereen zijn club komt aanmoedigen op Sportpark De Poel, 28 augustus vanaf 10.30 uur.”