Uitslag vissen voor senioren

Algemeen

HUISSEN - Na een spannende strijd van afgelopen zaterdag aan de vijver van De Zilverkamp werd Rinie Bonte met een gevangen lengte van 5m 04 cm uitgeroepen tot Koningin en Alex voor het tweede jaar op rij met 2m 08 cm tot Koning.

De grootste vis werd gevangen door Gerard Greven (26 cm) en kleinste vis was gevangen door Hennie Knuiman met 6 cm. Het was een spannende strijd aan de vijver. De vissers werden er voorzien van een broodje worst en drinken geserveerd door Leo, Truus en Jan.

Iedereen was weer op tijd terug voor de gezellige avond, waar de prijzen werden uitgereikt  onder het genot van een hapje, een drankje en gezellige muziek van Charl Kusters. Men had  er goede zin in had getuige de polonaise. Er werd veel gedanst. Rond de klok van 23.00 uur kwam er een einde aan deze gezellige dag.

De commissie 60-plus bedankte de sponsoren voor hun gaven. ‘We komen graag het volgend jaar weer bij  terug, want dan gaan we onze vijftigste visdag houden voor de senioren uit de gemeente Lingewaard”, liet ze weten.