Midwinterdiner Rotary Lingewaard.
Midwinterdiner Rotary Lingewaard. Foto: Clemens Hendriksen

Rotary High Tea in de Theaterkerk in Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Nieuwe contacten opdoen tijdens de Rotary High Tea 2022: Rotary Lingewaard nodigt alleenstaanden van 65+ in de gemeente Lingewaard uit voor een gezellige High Tea. 

Deze vindt plaats op zondagmiddag 11 september in de Theaterkerk van Bemmel. De bijeenkomst is van 15.00 – 18.00 uur. We hebben al vele aanmeldingen ontvangen maar er zijn nog een aantal plaatsen vrij. Heeft u zich al opgegeven? Dan hoeft dat niet nog een keer.

Samen aan tafel om in een ongedwongen sfeer nieuwe contacten op te doen, dat is wat Rotary Lingewaard hiermee voor ogen heeft. Een lekkere High Tea, gezellige gesprekken en een muzikaal intermezzo zijn de hoofd-ingrediënten van deze middag.

De High Tea wordt mogelijk gemaakt door opbrengsten van de Rotary-actie ‘Tientje voor Taal’, sponsoring door de Theaterkerk en een bijdrage van Rotary Nederland.

Er is ruimte voor maximaal honderd deelnemers. Mochten er meer aanmeldingen zijn, dan wordt er gestreefd naar zoveel mogelijk nieuwe gezichten bij de toedeling van de plaatsen. Tijdens de High tea houden wij rekening met de dan geldende Corona maatregelen zodat iedereen veilig kan deelnemen.

Wilt u aanschuiven? Geeft u zich dan op voor 1 september door een email te sturen naar Hightearotary@gmail.com met de naam van de deelnemer(s). Rond 5 september ontvangt u de bevestiging van uw deelname.