Rage Against the System (foto: Gijs Mooren)
Rage Against the System (foto: Gijs Mooren) Foto: GIJS MOOREN

Afsluiters voor Under the Milky Way

HUISSEN - De afsluiters voor Under the Milky Way zijn bekend. Vrijdag wordt mainstage afgesloten door Smells Like Us an Nirvana tribute. Een ode aan de moeder aller Grunge bands. De circustent sluit af met DJ Antoine en Jaydee. 

De laatste is de grootste House pioneer van Nederland. In 1993 scoorde hij al wereldwijd een hit met “Plastic Dreams”. Daarna werd hij presentator, producer maar bleef hij ook shows gevem. De organisatie is verguld dat dit nu op The Milky Way gebeurd.

Zaterdag sluit mainstage af met Rage Against the System. Deze jonge honden uit Eindhoven eren deze Godfather’s aller crossover bands. Met een mega vette act zal UTMW met een knal worden afgesloten. In de Circustent is dan het woord aan DJ Zeb Welles en DJ Tjøep (Joep Hegeman). Deze rising stars in de House en Techno scene zijn afkomstig uit Huissen. In hun Hometown zullen ze ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan.

Natuurlijk is er veel meer vermaak. Zaterdagmiddag is er een speciaal kinderprogramma. Ook liefhebbers van akoestische optredens komen zaterdagmiddag aan hun trekken. Liefst vier artiesten geven acte de presence: Mood, Koelcell, Suzanne Gemser en Julia Rensen. Hollandse hits worden ten gehore gebracht in café De Druppel en de circustent. Hugo Peeters en Mats Grotenbreg treden live op.

Meer info: www.underthemilkyway.nl. Tot en met 12 jaar gratis, 13-17 jaar tien euro, combiticket 27,50, zaterdagticket 17,50, rijdagticket 15,00 euro.