Bart in actie tijdens de clinic.
Bart in actie tijdens de clinic. Foto: G.J. Vink

Start nieuw seizoen dynamictennis in Gendt

Algemeen

GENDT - Op 1 september start de donderdagmiddaggroep dynamictennis met het nieuwe seizoen 2022-2023  gevolgd door de twee dinsdaggroepen op 6 september. Dynamictennis is een afgeleide van gewoon tennis maar dan op een veel kleiner veld, nl. ter grootte van een badmintonveld en met lichtere rackets en ballen.

Dynamictennis wordt door heel Nederland gespeeld in alle leeftijdscategorieën en is verenigd in een officiële sportbond. “In Gendt spelen we hoofdzakelijk recreatief, voor de fanatiekere spelers is er de mogelijkheid om aan een competitie en of toernooien mee te doen. Ook spelers en speelsters buiten Gendt zijn van harte welkom. 

Verder staat er weer een clinic gepland in het najaar. Een mooie gelegenheid voor nieuwe leden om kennis te maken met dynamictennis en zich aan te melden; de eerste vier trainingen zijn gratis. Na afloop is er een kopje koffie of thee.
Voor informatie kun je contact opnemen met Gerrit Vink of de website van de dynamicbond bezoeken (www.dynamictennis.nl).

Denk eraan: bewegen is gezond en deze sport kun je tot op hoge leeftijd beoefenen. Op de dinsdag- en donderdagmiddag is er nog voldoende ruimte, de dinsdagavond zit helaas vol. Materialen zoals rackets en ballen zijn in voldoende mate aanwezig. Voor een kennismakingsbeleving ben je altijd welkom, neem wel sportschoenen mee en eventueel sportieve kleding. We spelen zowel op de dinsdag- als ook op de donderdag vanaf 15.00 hr. tot 16.30 hr. Doordat we onderdeel zijn van het SWOG kunnen we de kosten zeer laag houden. Voor de competitiespelers begint de competitie in oktober. We hopen iedereen weer te zien op 1 en 6 september.