Afbeelding
Foto: Maarten Nijenhuis

Over-Betuwse Tafeltennis Kampioenschappen in Bemmel

Algemeen

BEMMEL - De Kooi in Bemmel is gastheer van hét tafeltennistoernooi van onze regio. Op vrijdag 2 september spelen de senioren van allerlei verenigingen uit de regio een toernooi tegen elkaar. Een dag later, zaterdag 3 september gaan de jeugdspelers van deze clubs met elkaar de strijd aan.

De organisatie van dit toernooi is in handen van TVO (Oosterhout), Hutaf (Huissen) en Essentia (Bemmel). Dankzij een goede samenwerking door vrijwilligers van deze clubs zijn er veel aanmeldingen binnengekomen.

Dit toernooi kan gezien worden als de start van het nieuwe seizoen. Veel spelers gebruiken dit toernooi als voorbereiding op de competitie die binnenkort van start gaat. Het belooft weer een prachtig seizoen te worden.

TTV Essentia doet ook mee aan de Rabo Clubsupport Actie. “Als u lid bent van de Rabobank kunt u binnenkort uw stem uitbrengen op een club in de regio. Uw stem op TTV Essentia levert een prachtige bijdrage aan het bereiken van hun doel. De tafeltennisclub uit Bemmel wil de inkomsten gebruiken voor de aanschaf van nieuwe tafeltennistafels, maar ook voor tafeltennislessen aan scholieren als ondersteuning aan de werving en behoud van jeugd voor de tafeltennissport. U kunt uw stem uitbrengen tussen 5 en 17 september. Kunnen we op u rekenen?

Interesse om bij TTV Essentia te komen tafeltennissen? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl of via 06 25086407. Of kom op een dinsdagmiddag (vanaf 6 september) om 14.00 uur (55+groep) of vrijdagavond (18.15 jeugd, 19.45 senioren) langs in De Kooi in Bemmel.”