Kaarten om het Zilverkampioenschap in De Kuul

Algemeen

HUISSEN - Het is alweer 44 jaar geleden, dat er op De Zilverkamp door het toenmalige bestuur van wijkvereniging De Zilverkamp, het klaverjassen en jokeren werd georganiseerd.

Aangezien er nog geen locatie op De Zilverkamp was, zijn we gestart in zalencentrum De Laak in de Huismanstraat en in hotel De Betuwe, waar we met open armen zijn ontvangen. In 1982 konden we verkassen naar De Zilverkamp en wel in café De Kuul.

Na wat verschillende organisaties, zijn we alweer elf jaar bezig, met de huidige organisatie. Na een seizoen met veel te weinig deelnemers, waarschijnlijk door alle coronaperikelen, staan we weer aan de vooravond van een nieuw seizoen kaarten in De Kuul.

De altijd gezellige kaartavond, start op woensdag 7 september om 20:00 uur, waarvan we verwachten dat je dan om 19:30 uur aanwezig bent voor het inschrijven. De kosten voor de kaartavond zijn 3,50 euro.

“We spelen achttien wedstrijden, waarvan er veertien meetellen voor het Zilverkampioenschap. Tevens zal de dinsdag voor de kerst en de dinsdag voor pasen een drive georganiseerd worden, waarvan de eerste drie winnaars, tijdens de feestdagen, kunnen genieten van een gevulde dis.

Voor meer informatie zoals speeldata, kunt u een mail sturen naar kaartenindekuul@hotmail.com of even een blik werpen op www.dekuul.nl/verenigingen.”