Gemeenschapshuis Huissen-Zand weer open

Algemeen

HUISSEN - Het Gemeenschapshuis is een multifunctioneel gebouw, waarin de volgende activiteiten plaatsvinden: pianoles, gitaarles, dansen en yoga voor kinderen, ballet, yoga, pilates, bodyfit, tai chi, naailes, gym, volksdansen, schilderen en biljarten voor ouderen, fotografiecursus et cetera. 

Het Gemeenschapshuis is ook de thuisbasis en oefenruimte voor muziekvereniging Volharding. Deze vereniging verzorgt ook lessen voor meerdere muziekinstrumenten. Het Gemeenschapshuis is de vaste vergaderlocatie van Wijkorganisatie ’t Zand Binnen-Buiten. De Speel-O-theek Zwaan Kleef Aan is in ons gebouw gevestigd en er worden workshops chocolade lekkernijen maken gegeven.

Er zijn ruimten te huur voor vergaderingen of andere activiteiten. “Wij beschikken over een kast vol boeken die men kan lenen of ruilen. Voor foto’s van onze ruimten en aanmeldingen voor en informatie over alle activiteiten, zie:  www.gemeenschapshuishuissenzand.nl; E-mailadres: gemeenschapshuis-huissen-zand@hotmail.com.” Het adres is Van Wijkstraat 31 in Huissen, naast De Zandse kerk.