Kermisfeestmatinee met live muziek in Doornenburg

Algemeen

DOORNENBURG - Het feest gaat definitief door! Stichting Ouderen Doornenburg (SOD) organiseert op kermisdinsdag 20 september, een gezellige middag in het OntmoetingsCentrum (OC) in Doornenburg,

Eigereid onder leiding van Harry Boerstal zal deze middag opluisteren. Ze geven aan er zin in te hebben om er een gezellige middag van te maken. De bekende (oudere) dansen zullen de revue passeren, zoals polka of de veleta maar uiteraard een wals, foxtrot of quickstep behoren ook tot de mogelijkheden!

“Bent u niet zo’n danser maar wilt u elkaar graag ontmoeten en een drankje doen? Dan staan voor u uiteraard ook de deuren open. Welkom!”

SOD organiseert in samenspraak met het OC deze middag. Niet alleen de ouderen  van Doornenburg en omgeving zijn welkom maar iedereen die graag een gezellige middag heeft en elkaar op deze kermismiddag wilt ontmoeten.  U bent allen van harte welkom!

De entree is gratis en consumpties zijn voor eigen rekening. Dinsdag 20 september van 12.00-17.00 uur Kermisfeestmatinee  in het OC.