Bestuur stichting deBol staand: Bep, Jet, Trudy; zittend: Anita, Marianne, Ria.
Bestuur stichting deBol staand: Bep, Jet, Trudy; zittend: Anita, Marianne, Ria. Foto: deBol Bemmel

Op pad met deBol

Algemeen

BEMMEL - Op pad met deBOL = puur genieten! Na de vakantieperiode waarin we hebben genoten van prachtig zomerweer, wordt op de eerste woensdag van september het wandelseizoen van deBol weer geopend. 

De woensdagwandeling kenmerkt zich vooral door de gezellige deBOL-sfeer en de sportieve wandeling van ± 10km. “Wij hebben er weer heel veel zin in! U ook?”

Woensdagwandeling

“Op woensdag 7 september gaan we van start met een mooie wandeling in Hemmen en omgeving. We starten op de Parkeerplaats bij voorheen De Wanmolen, Schweitzerpark 2 in Zetten. We verzamelen bij CC De Kinkel in Bemmel, daar vertrekken we om 09:00 uur precies, carpoolend naar Zetten. Wij heten u graag van harte welkom om met ons mee te wandelen! Meer informatie vindt u op onze site.”

Raboclubsupport

“Ook dit jaar mogen wij weer meedoen met de actie Rabo-Clubsupport. Bankiert u bij de Rabobank dan kunt u, in de periode van 5 tm 27 september, uw stem uitbrengen om zo uw favoriete club financieel te ondersteunen. Vorig jaar hebben wij een heel mooi bedrag mogen ontvangen. Wij hopen dat ook dit jaar weer veel stemmen op deBol worden uitgebracht. Wij zijn daar super blij mee!”

 Middeleeuwse Wandeltocht

“Op zaterdag 8 oktober organiseren wij weer de Middeleeuwse Wandeltocht! We hebben een mooie route van ± 20 km uitgestippeld, u kunt vanaf heden inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt vijftien euro. Dat is inclusief de koffie, de bijzondere lunch (verplicht) een lekker drankje na afloop en een mooie herinnering. Inschrijven kan via onze site,of tel. bij Trudy (06 22540214) of Marianne (06 54975063).” Meer info: www.debolbemmel.nl.