Afbeelding

Festival ‘Under the Milky Way’ in Huissen

Algemeen

HUISSEN - Het is de organisatie weer gelukt om er een mooi en gevarieerd festival van te maken. De weersverwachtingen zijn gunstig. Dus weer een reden om naar het festival te gaan en start op vrijdag 2 september met ‘Vrijmibo’ op het terrein van Under the Milky. 

Vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur gereduceerde prijzen en genieten van platenbazen DJ BePe’,die op jullie verzoek de lekkerste platen draaien. Ouderwets op een Akai platenspeler! Om 17.00 uur is er in de circustent een akoestisch optreden van ‘Light by the Sea’ en ‘Dirty Sound Magnet’. Vanaf 18.00 uur draait DJ Antoine ‘de NL’ daar loungemuziek om daarna met house pioneer ‘Jaydee’ de circustent verder te vullen met de lekkerste Tech House en Techno.  De mega, mega hit Plastic Dreams van Jaydee zal in de avond over de ‘Milky Way’ galmen. De Nijmeegse band ‘Outahead’ opent om 19.00 uur de ‘rockweide’.  

En zaterdag 3 september? Gewoon weer lekker op tijd komen want om 13.00 uur (terrein open om 12.30 uur en we gaan door tot 00.30 uur) beginnen we al met diverse akoestische optredens van onder andere Moood en Julia Rensen. In de circustent zijn er onder andere twee sets van ‘Awash’ met hun melodische gitaarpop.
Ook zijn er natuurlijk weer de kinderactiviteiten en die zijn opnieuw divers. Van Silent Disco, knutselen tot een heuse modeshow! En zoals gezegd de weersverwachtingen zijn gunstig in het weekend. Dus lekker op tijd zaterdag naar het festival. Leun achterover, geniet van de zon op je gezicht, zet je lichaam in de relaxstand en laat je verrassen door de verschillende muziekacts. Het festivalterrein zal wederom sfeervol ingericht worden. In het thema ‘Freedom’ hebben een aantal vrijwilligers met heel veel plezier en inzet, de afgelopen maanden hun creativiteit tot uiting gebracht.

Het volledige programma staat op de site van ‘Under the Milky Way’ en je kan nog steeds kaartjes bestellen!