Oogcafé en de digitale wereld

Algemeen

HUISSEN - De computer doet het weer eens niet! Dat formulier van de overheid is niet bruikbaar met mijn brailleleesregel en spraakaanpassing. Door automatische updates op mijn mobiele telefoon zijn allerlei dingen veranderd waar ik geen raad mee weet. Wat nu?

Veel mensen met een visuele beperking zullen deze problemen herkennen. Een aantal kan voor het oplossen ervan terecht bij familie of vrienden, maar als je die niet bij de hand hebt, wat dan? De digitale dienst SeniorWeb kan het antwoord zijn. Hoe? Dat vertellen twee ambassadeurs van deze stichting.

“Op zaterdag 17 september zijn zij in ons Oogcafé Lingewaard de gastsprekers. Wij komen weer bijeen in café De Kuul, Wagenweg 12 in Huissen. Van 14.00 tot 16.00 uur bent u (en uw begeleider) van harte uitgenodigd. Om 13.30 uur zijn de deuren geopend en kunt u alvast een kopje koffie of thee nuttigen.”

Aanmelden kan tot dinsdag, 13 september bij: Joke van Rijswijk, e-mail: jokevanrijswijk@xs4all.nl, telefoon: 026 3813386. “Hier kunt u ook terecht voor meer informatie of als u thuis opgehaald wilt worden.”