Bowling Vereniging Arnhem zoekt enthousiaste leden

ARNHEM - Bowling Vereniging Arnhem (BVA) is een vereniging van ongeveer 90 leden en zoekt nieuwe enthousiaste leden 18+, die de vereniging tijdens de competitie komen versterken op maandag-, en/of dinsdagavond op de Schelmsebrug in Arnhem. 

Ze spelen er op twaalf keurig onderhouden en geoliede banen die conform de NBF (Nederlandse Bowling Federatie) zijn goedgekeurd. Aan het lidmaatschap zit ook het lidmaatschap van de NBF verbonden. Hierdoor kan men ook landelijke toernooien spelen en als klap op de vuurpijl ook internationaal, zoals enkele leden van onze club dit doen.

 "Wij organiseren ieder jaar 'in house'-toernooien en een Arnhems Kampioenschap. Mocht u interesse hebben gekregen of wilt u een keer komen kijken:  meld u zich dan via bestuur@bowling-arnhem.nl."
"Uiteraard bent u ook van harte welkom op een maandag-, en/of dinsdagavond vanaf 5 september. Wanneer u van tevoren even aangeeft dat u wilt komen kijken, dan zorgen wij dat er iemand is die u te woord kan staan. Daarvoor kunt u contact opnemen met het bestuur door een berichtje te sturen naar bestuur@bowling-arnhem.nl." 

Meer informatie over bowlen en de vereniging staat op www.bowling-arnhem.nl en op Facebook: bowling vereniging Arnhem.