Historische Kring Angeren deelnemer Rabo Clubsupport

ANGEREN - Ook dit jaar doet de Historische Kring Angeren weer mee aan de Rabo Clubsupport aktie. Het doel van deze aktie is het financieel ondersteunen van de Historische Kring.

Hoe werkt het? Van 5 tot en met 27 september kun je als lid van de Rabobank jouw stem op de Historische Kring Angeren uitbrengen. Elke stem levert ons een bedragje op. Hoe meer stemmen, hoe meer geld. Je stem kun je via de  Rabo App of Rabo Online Bankieren uitbrengen.
Om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank. Ga voor meer informatie naar: www.rabo-clubsupport.nl

Opbrengst Rabo Clubsupport vorige jaren

"Door jouw stem hebben we: het massagraf op het kerkhof kunnen restaureren (2016); de herinneringsboom op het oude schoolplein geplaatst (2017); de trappen van het massagraf hersteld (2018;  het ‘ommetje historisch Angeren” gerealiseerd (2020).

Dit jaar voegen we de opbrengst toe aan die van vorig jaar, met als doel de muurankers van de Glazenmakershofstede een zichtbare, permanente plaats te geven aan de huidige Glazenmakershof(straat). Het ontwerp van het herinnerings-monument is klaar. In het ontwerp vormen de ankers met het jaartal 1779 een blijvende herinnering aan de eens zo mooie hoeve. De jaartalmuurankers zijn door een actief HKA-lid geschonken."