Zonnebloem Gendt ook dit jaar

deelnemer Rabo ClubSupport

GENDT - Ook dit jaar doet Zonnebloem Gendt mee met de Rabo ClubSupport actie van Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe. 

"Met het geld, dat wij met de Rabo ClubSupport actie binnen halen, kunnen we extra aandacht geven aan onze gasten. Zij het met een activiteit of een presentje. Lange tijd hebben zij het zonder onze activiteiten moeten doen.

Gelukkig hebben we in april onze activiteiten weer kunnen opstarten en hebben onze gasten (mensen met een fysieke beperking) hier weer enorm van genoten."

Stem op De Zonnebloem afdeling Gendt! Stemmen kan van 5 september tot en met 27 september. Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe steunt verenigingen in Lingewaard, Overbetuwe en Maas en Waal. 

De Rabobank stelt een bedrag beschikbaar en leden van de bank bepalen zelf hoe dit geld verdeeld wordt. Ieder Rabobank lid mag drie stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete clubs. 

Elke stem is geld waard. Dus hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe meer geld dit oplevert. Dit geld besteden wij aan een extraatje voor onze gasten van de Zonnebloem Gendt.

Hoe kun je stemmen? Alleen leden van de Rabobank mogen stemmen. Stemmen kan via de Rabo App of Rabo Internetbankieren. Als je klant bent bij de Rabobank, ben je niet automatisch lid. 

Ben je nog geen lid, maar wel klant vraag dan het lidmaatschap gratis aan via de site van de Rabobank. "Vraag dit ook bij familieleden en vrienden, en laat ze lid worden en natuurlijk straks stemmen op  de Zonnebloem afdeling Gendt."