De Zandse Kerk. (foto: Wim Evers)
De Zandse Kerk. (foto: Wim Evers) Foto: Wim Evers

Zandse Kerk deelnemer

aan Rabo ClubSupport

HUISSEN - De Zandse Kerk is een authentiek monument midden in de wijk ‘t Zand in Huissen. Het is een belangrijk herkennings- en ontmoetingspunt. stichting De Zandse Kerk doet mee aan de Rabo ClubSupport-actie. Alle leden van de Rabobank kunnen van 5 tot en met 27 september hun stem uitbrengen. "Help ons aan zoveel mogelijk stemmen. Iedere stem is geld waard!"

In de coronaperiode hebben veel vrijwilligers van de Zandse Kerk andere activiteiten gevonden. Denk daarbij met name aan technische mensen en mensen die mee willen helpen bij het ‘ombouwen’ van de zaalinrichting en/of achter de bar. Het blijkt lastig om na de coronaperiode de juiste vrijwilligers weer te vinden en te binden aan de Zandse Kerk.

Stichting De Zandse Kerk wil het kerkgebouw als cultureel en historisch erfgoed in stand houden en behouden voor toekomstige generaties. Uiteraard brengt het onderhoud en gebruik van de kerk veel kosten met zich mee. Om de kosten te dekken organiseert De Zandse Kerk maatschappelijke en culturele activiteiten. "Dit lukt ons niet zonder vrijwilligers."

Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe steunt verenigingen en stichtingen in Lingewaard, Overbetuwe en de regio Maas en Waal. De leden van de bank bepalen hoe het geld verdeeld wordt. Hoe meer mensen op De Zandse Kerk stemmen, hoe meer geld we krijgen.

"Ben je lid van de Rabobank? Stem dan op de Zandse Kerk! Ga naar www.rabobank.nl/clubsupport en breng jouw stem uit. Help ons dit prachtige ontmoetingscentrum in stand te houden."