Orkest. (foto: Julia Hendriksen)
Orkest. (foto: Julia Hendriksen) Foto: Julia Hendriksen

Koffieconcert Stedelijk Orkest op Markt in Huissen

HUISSEN - Het orkest van de Stedelijke Muziekvereniging Huissen geeft op 3 september een concert op het Odeon op de Markt in Huissen. Aanvang: 11:00 uur.

Tegelijkertijd is ook de Boekenmarkt open zodat iedereen al snuffelend naar de muziek kan luisteren. Er wordt voornamelijk lichte en goed in het gehoor liggende muziek gespeeld.

De Stedelijke wil voor het orkest de misschien wat duffe harmonie uitstraling kwijt. Vandaar de naam Stedelijk Orkest Huissen. De ambitie is om op verantwoorde wijze ook toets- en snaarinstrumenten in te passen binnen het orkest. Zij verlaten hiermee de min of meer geijkte paden van een harmonieorkest en willen uitgroeien naar een orkest met een volle en rijke klankkleur, dat in staat is om een breed publiek te voorzien van aantrekkelijke en goed in het gehoor liggende muziek. "Bespeelt u een van deze instrumenten of een ander blaasinstrument? Dan u bent van harte welkom."

Aanmelden kan via de website: www.stedelijkemuziekhuissen.nl of via mail: stedelijke@gmail.com.
Kom ook gerust eens kijken en luisteren op de repetitie avond van het orkest op woensdagavond. Alle lessen en de repetities zijn in Muziekgebouw Het Stedium, Muntstraat 10 in Huissen.