Inschrijving Kinderdorp Bemmel van start

 BEMMEL - In de herfstvakantie zal van dinsdag 25 - vrijdag 28 oktober Kinderdorp Bemmel plaatsvinden op de vertrouwde stek, op het grasveld naast De Veldschuur. Het thema van dit jaar is Superhelden, zoals dat met de avondvierdaagse bekend gemaakt is.

"Het belooft opnieuw een fantastische week te worden en wij hopen van harte dat jullie ons meehelpen om samen met ons weer een mooi Kinderdorp te bouwen. Naast hutten bouwen hebben we een fancy fair, een dag met leuke workshops in thema, het superheldenopdrachtenspel in het centrum van Bemmel en een afsluitende feestavond." Die avond zal ook de prijsuitreiking van de hutten plaatsvinden. Kinderen uit groep 7 en 8 kunnen op dinsdagavond deelnemen aan de spannende avondtocht met spel, film kijken en eventueel overnachting in de blokhut van Scouting Bemmel. Voor de kosten hoeven jullie het niet te laten, die bedragen voor de gehele week vijftien euro per kind.
De flyers worden (digitaal) via de basisscholen verspreid. De inschrijving gaat officieel 1 september van start. Vrijwilligers kunnen zich met deelnemende kind(eren) inschrijven, tot uiterlijk 30 september. De inschrijving gebeurt volledig digitaal via onze website: www.kinderdorpbemmel.nl en met betaling via iDEAL. Let op: alleen op zaterdag 17 september is het mogelijk deelnemers in te schrijven zonder vrijwilliger.