Rabobank Clubkas Campagne en stichting Leefbaar Doornenburg

Algemeen

DOORNENBURG - Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom organiseert de Rabobank elk jaar de Rabobank Clubkas Campagne, een initiatief om de lokale betrokkenheid op verschillende manieren te steunen en jij kunt daar een rol in spelen. 

Ook de stichting Leefbaar Doornenburg (SLD) is één van de verenigingen die in aanmerking komt voor een bijdrage. SLD zet zich in voor het verbeteren van de leefbaarheid en sociale samenhang in Doornenburg door het intensiveren van het contact en de samenwerking tussen alle inwoners. Hierbij spelen onze dorpscontactpersonen een belangrijke rol. 

Stichting Leefbaar Doornenburg zou het fantastisch vinden om jouw stem te krijgen. Met het geld dat we daarmee krijgen, kunnen we bijvoorbeeld materialen kopen voor het creatief centrum ’t Blauwe Huukske waar de mogelijkheid geboden om wekelijks een breed scala aan activiteiten uit te voeren zoals handwerken, houtbewerken, techniek en automatisering maar ook gezamenlijk koken. Hierbij worden de leerlingen van basisschool De Doornick betrokken maar ook de ouderen van Zorgvoorziening Merlijn en De Hofstede. 

Wil je Leefbaar Doornenburg steunen? Als je een rekening hebt bij de Rabobank, dan kun je mee doen met de Rabobank Clubkas Campagne. Het is gratis en je zit nergens aan vast. Het enige dat je hoeft te doen, is je stem uit te brengen. Je kan tussen 5 en 25 september maximaal vijf stemmen uitbrengen.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij het graag via onze mail info@stichtingleefbaardoornenburg.nl.