Bridgeclub 3 Sans-Atout

Algemeen

HERVELD - Voor wie van bridgen houdt en dit wil combineren met het spelen voor een goed doel, worden van harte uitgenodigd om zaterdag 1 oktober mee te doen aan de Goededoelendrive.

Voor de veertiende maal organiseert 3 Sans-Atout een Goededoelendrive. Nadat vanaf 2006 inmiddels dertien verenigingen annex organisaties in Herveld en Omstreken geprofiteerd hebben van een flinke bijdrage aan een vooraf gesteld doel, is nu de thuisbasis aan de beurt.

Het bestuur van De Hoendrik heeft een groot projectiescherm op het wensenlijstje staan. Het totale inschrijfgeld zal hieraan besteed worden.

Een oproep aan met name de thuisbridgers die geen lid zijn van een bridgevereniging. ‘Grijp de kans om eens te ervaren hoe het is om met veel mensen in een zaal te spelen en ieder half uur tegen andere tegenstanders. Want naast het sportieve karakter speelt ook het sociale karakter een grote rol. En wie weet… er is een rijkelijk gevulde prijzentafel!’

Inschrijfgeld: 25, euro per paar. Locatie: Zalencentrum De Hoendrik, Dorpsplein 22 Herveld. Ontvangst: 12.30 uur.
Aanvang van de drive: 13.00 uur. Aantal ronden: 7 ronden van 4 spellen. Prijsuitreiking: 17.15 uur. Sluiting: 18.00 uur.

Aanmelden voor deelname  kan via de site van de bridgeclub: www.nbbclubsites.nl/club/7064. Ga naar Berichten en vervolgens naar Goededoelendrive 2022.