Afbeelding
Foto: Steef Weijers

Donatuskoor Bemmel zoekt meerdere stemmen…

Algemeen

BEMMEL - Het Donatuskoor uit Bemmel heeft dertig enthousiaste leden en is altijd op zoek naar zangeressen en zangers voor alle stemgroepen. 

“Hebt u dus altijd al bij een koor willen zingen, maar nog nooit de stap gezet, of voelt u zich een herintreder, kom dan eens vrijblijvend aan bij onze repetitie op de donderdagmiddag (13.00-15.00 uur) in de kerk van Haalderen. Je kunt dan luisteren, maar je mag ook meteen meezingen, want een repetitie is er om te oefenen. We zingen onder leiding van een professionele dirigent die het beste uit ons allen weet te halen.”

“Verder doen we ook dit jaar mee met de Rabobank Clubsupport-actie en ook die stemmen (van heel ander soort) willen we er graag bij hebben. Die financiële ondersteuning kunnen wij heel goed gebruiken om de kosten van ons jubileumconcert op 23 oktober in de RK-kerk in Haalderen te dekken. De stemmen kunnen door leden van de Rabobank worden uitgebracht in de periode van 5 tot en met 27 september. Voor informatie kijk op www.rabo-clubsupport.nl.”