Overzicht van voorgaande beurs. (foto: Sandra Kuster)
Overzicht van voorgaande beurs. (foto: Sandra Kuster) Foto: Sandra Kuster

Kinderkledingbeurs Bemmel zoekt vrijwilligers

Algemeen

BEMMEL - Voor onze leuke, gezellige en drukbezochte tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers (m/v). De werkzaamheden bestaan onder andere uit het ophangen van ingebrachte kleding, speelgoed sorteren, surveillance tijdens de verkoop en het terugzoeken van niet verkochte artikelen.

De voorbereidingen zijn van 12 tot en met 16 september en de beurs zelf is op 17 september. Als vrijwilliger profiteer je natuurlijk van aantrekkelijke voordelen. Wat dacht je van shoppen voordat de beurs open gaat? En uiteraard heb je gegarandeerd en een inschrijfnummer. Heb je interesse of wil je meer informatie? Mail dan naar kinderkledingbeursbemmel@gmail.com of neem contact op met Nienke (06 24657626).

Je vindt kinderkledingbeurs Bemmel ook op Facebook en Instragram. De beurs vindt plaats op zaterdag 17 september van 9.00 tot 11.30 uur in het OBC-lokatie De Essenpas. Entree bedraagt een euro per persoon. Kinderen onder de 17 jaar kunnen helaas niet mee naar binnen (ook in een een buggy of draagdoek) in verband met beperkte ruimte.