Afbeelding

Ook met een beperking kan je lekker Hockeyen

Algemeen

BEMMEL - Wil je graag lekker sporten maar kom je door een beperking niet helemaal mee in een regulier team dan ben je welkom op de hockey club in Bemmel!

Bij G-Hockey leer je hoe leuk het is om in een team te hockeyen. Er wordt getraind op de woensdag en wedstrijden worden gespeeld op de zaterdag. We spelen ongeveer acht wedstrijden per jaar en daarnaast doen me we mee aan mooie evenementen zoals toernooien en iedere twee jaar de Special Olympics.

G-Hockey is voor spelers met een verstandelijke en of licht motorische beperking. Ook mensen met een vorm van autisme of ADHD passen goed binnen onze teams. MHC Bemmel wil deze doelgroep de mogelijkheid bieden om plezier aan de hockeysport te beleven, net als alle anderen! “We hebben een super gezellige groep met twee teams op verschillende niveaus met spelers tussen de 9 en de 32 jaar.
Er is een sterk trainers / begeleiding team met veel ervaring en we bestaan inmiddels al bijna vijftien jaar. Plezier staat natuurlijk altijd voorop!”

Je bent van harte welkom om geheel vrijblijvend een paar keer mee te doen en te ervaren of je G-Hockey leuk vindt. De trainingen zijn op woensdag van 19:00 tot 20:00 uur voor de G2 en voor de G1 tot 20:30 uur. Neem graag contact op met ons via ghockey@mhcb800.nl of bel gerust: 06 33761165.