Kom jij ook bij judovereniging Angeren?

Algemeen

ANGEREN - “Hou je van sportief bezig zijn, en heb je nog geen keuze gemaakt welke sport je graag zou willen doen? Kom dan bij judo.”

Op maandag en woensdag wordt er getraind onder leiding van twee opgeleide trainers. Kinderen vanaf vier jaar zijn van harte welkom om de judosport te beoefenen. Judo is een sportspel van aanval en verdediging waar je in balans moet blijven en de ander uit balans moet halen en dat controleren. Judo is met respect voor elkaar het spel spelen. 

Tijdens de trainingen wordt er geoefend op de worpen, conditie en het spelen van wedstrijden. Neem eens een kijkje op de site www.judo-angeren.nl. “Je mag drie proeflessen meedraaien om te kijken of judo bij je past. Wil je een keer meedoen? Graag even een mail naar info@judo-angeren.nl.”
Ook jongeren en volwassenen zijn van harte welkom bij de vereniging om judolessen te volgen in het dorpshuis in Angeren.

Judovereniging Angeren doet ook mee met de Rabo Clubsupport campagne. Alle leden van de Rabobank mogen weer stemmen. “Denkt u ook aan ons?”