Middeleeuwse wandeltocht inclusief lunch 2013
Middeleeuwse wandeltocht inclusief lunch 2013

Bol-seizoen van start

Algemeen

BEMMEL - “Wist u dat het wandelcomité 55+ werd opgericht in 1997 door KNBLO Kring Gelderland,  KBO Bemmel en de VVV Bemmel? De naam in 2002 veranderde in deBol Wandelcomité 50+ en onder de vlag van stichting deBol uitgroeide tot een gezellige wandelgroep?”

“En dat de Bemmelse Organisatie Ladies al bijna 600 woensdag-wandeltochten hebben georganiseerd?Weet u dat het Bol-seizoen op 7 september start met een mooie tocht in Hemmen; deBol iedere eerste en derde woensdag van de maand een mooie tocht organiseert? deBol op 21 september stil wil staan bij het 25-jarig jubileum van het Wandelcomité? deBol ook dit jaar meedoet aan de RaboClubSupport en u kunt stemmen op stichting deBol van 5 - 27 september als u lid  bent van de Rabobank? deBol op 8 oktober de Middeleeuwse Wandeltocht in Doornenburg gaat organiseren? deBol op 5 november een hele gezellige Vrienden van deBol-dag organiseert? U ook Vriend van deBol kunt worden voor 25 euro per jaar? 

Weet u dat wij uitkijken naar de decembermaand met een speciale kerstwandeltocht op 21 december? Wij voor het jaar 2023 nog heel veel plannen hebben, zoals het organiseren van de deBol Junior Speurtocht in april, de Avond4Daagse in mei en een 50+ Wandelvierdaagse in juni?

Wat u ook moet weten is dat het bestuur van stichting deBol (gemiddelde leeftijd 73 jaar) zich nog steeds jong voelt! Dat bestuursleden altijd met veel enthousiasme bezig blijven om het voor de samenleving gezelliger te maken! Dat alle bestuursleden u graag zien bij alle activiteiten en u dus van harte welkom bent in seizoen 2022/2023 van stichting deBol!” Informatie: 06 54975063 / www.debolbemmel.nl.