Het bijna complete Dames 1 team van Hexagon.
Het bijna complete Dames 1 team van Hexagon. Foto: Fieke Geene

Dames 1 Volleybal Club Hexagon uit Angeren gepromoveerd naar de 2e klasse

Algemeen

ANGEREN - In het afgelopen seizoen hebben de dames van Hexagon uitstekend gepresteerd. Ze hebben bijna alle wedstrijden kunnen spelen, ondanks corona en met een overwinning afgesloten. Vanwege de coronapandemie heeft de NeVoBo besloten om aan het einde van het seizoen 2021-2022 geen teams te laten promoveren en degraderen, dit vanwege het grote aantal wedstrijden die niet gespeeld konden worden.  

Gezien het niveau en de goede resultaten van de dames is het ons gelukt om voor het seizoen 2022-2023 de dames in te schrijven in de 2e klasse. Daardoor hebben ze alsnog de promotie gekregen die ze verdiend hebben. De meeste wedstrijden worden gespeeld op donderdagavond in de sporthal in Gendt. Na afloop wordt er nog gezellig nagepraat en geanalyseerd over de wedstrijd onder het genot van een hapje en drankje.

Inmiddels zijn de trainingen weer gestart in de sportaccommodatie van Dorpshuis Angeren onder leiding van deskundige en enthousiaste trainers. Om het Dames 1 team te versterken kunnen we nog wel extra speelsters gebruiken, het liefst met ervaring in de 2e klasse.

“Heb je belangstelling en wil je ook graag samen met de dames volleyballen in de NeVoBo competitie, kom dan eerst een paar keer vrijblijvend meetrainen. Heb je nog weinig ervaring met volleyballen dan ben je uiteraard ook van harte welkom op de maandagavond vanaf 20:00 uur (trainingsavond) of vrijdagavond vanaf 21:30 uur bij de recreanten in Dorpshuis Angeren. Je mag in ieder geval een maand gratis meetrainen.” 

Meer info staat op de Facebook pagina ‘Hexagon volleybal Angeren’ en www.vchexagon.nl.