Afbeelding
Foto: Adriaan Vos

Badmintonclub Gendt deelnemer Rabo Clubsupport

Algemeen

GENDT - Badminton Club Gendt, opgericht in 1976, is een club waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan, waar je zelf kunt bepalen of je recreatief of competitie gaat spelen. Een kleine club waar iedereen zeggenschap heeft en iedereen zich thuis kan voelen. 

“Onze trainer is beschikbaar voor zowel de competitiespelers als de recreanten, zodat iedereen de kans heeft om bepaalde vaardigheden te leren en te verbeteren. Als afsluiting van de speelavond kan je samen nog even wat napraten en drinken.”

Ons doel

“Graag willen we investeren in een jeugdafdeling van 7 - 12 jaar, betreffende locatie, tijdsruimte en training. Ook willen we blijven zorgen voor een aantrekkelijke club voor bestaande leden en het kunnen blijven aanbieden van training voor zowel competitiespelers als recreanten en het organiseren van leuke evenementen en zorgen voor nieuwe materialen.

Heb je een Rabobank rekening, steun ons dan via Rabo Clubsupport. Dit is mogelijk vanaf 5 - 27 september. Badmintonclub Gendt valt onder de Regio Maas en Waal Oost-Betuwe.