A - en jeugdslagwerkgroep. (foto: Henk Sluiter)
A - en jeugdslagwerkgroep. (foto: Henk Sluiter) Foto: Henk Sluiter

Muziekvereniging Volharding ook weer

deelnemer Rabo ClubSupportactie

HUISSEN - Net als de vorige jaren doet ook muziekvereniging Volharding dit jaar weer mee aan de actie van de Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe. Deze actie is in het leven geroepen om de amateur verenigingen een financieel steuntje in de rug te geven. "Wij als muziekvereniging Volharding zijn heel blij met deze mogelijkheid en doen er dan ook graag aan mee."

"Vanaf 16 mei konden wij ons inschrijven. Inmiddels hebben wij de bevestiging binnen dat onze vereniging ook dit jaar weer mee mag doen. Muziekvereniging Volharding kan met de opbrengst van deze actie nog meer (jeugd) leden stimuleren en helpen om een mooie hobby uit te voeren door  gezamenlijk muziek te kunnen maken. Ook de gezinnen die het moeilijk hebben en de extra uitgaven niet kunnen missen willen wij de kans geven om op een laagdrempelige manier met muziek in aanraking te komen. Deze extra opbrengst geeft ons de mogelijkheid dat waar te maken.

Dat deze actie heel erg gewaardeerd wordt blijkt wel uit het grote aantal inschrijvingen voor deze actie, die de afgelopen jaren alleen maar meer is geworden. U kunt muziekvereniging Volharding steunen door twee van de in totaal vijf stemmen, die ju aan een vereniging mag uitdelen, aan onze vereniging te geven.

Vanaf 5 september tot 27 september 2022 kunt u uw stem uitbrengen." Via de Rabobank ontvangt u een mail met alle informatie over hoe u uw stem kunt afgeven.