Selectie van activiteiten van SWOG. (foto: Ria Nienhaus)
Selectie van activiteiten van SWOG. (foto: Ria Nienhaus) Foto: Ria Nienhaus

Stichting Welzijn Ouderen Gendt

deelnemer Rabo ClubSupport

GENDT - De jaarlijkse Rabo ClubSupport gaat weer van start. Vanaf 5 september kunnen de leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete club of vereniging. Met dit initiatief wil de Rabobank plaatselijke organisaties ondersteunen.

Ook de Stichting Welzijn Ouderen Gendt is één van de organisaties die aan deze actie meedoet. Met haar activiteiten voor senioren wil zij bijdragen aan een gezonde en sociale leefomgeving op lokaal niveau.

"De bijdrage die het SWOG uit de Rabo ClubSupport actie hoopt te ontvangen, willen wij besteden aan nieuwe materialen en attributen om de activiteiten, van dynamic tennis tot schilderen en van Engelse conversatie tot gezellige en informatieve middagen, aantrekkelijk te houden voor onze deelnemers.

Hoe meer stemmen op ons worden uitgebracht hoe beter wij in staat zullen zijn om ons werk voort te zetten. U kunt stemmen via de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport. U vindt ons bij de Seniorenorganisaties onder de naam SWO-Gendt.

Voorgaande jaren nam ook de Ouderenvereniging Gendt (OVG) deel aan Rabo ClubSupport. Sinds dit jaar is deze vereniging opgegaan in het SWOG. Als u in het verleden uw stem uitbracht op de OVG,  kies dan nu voor SWO-Gendt."