De Huissense kermis begint op zaterdag met de Kermis Kick-off in De Buitenpoort, met top coverband Summerland! Op zondag de Deutsche Mittag. (Foto: Ronnie van Schenkhof)
De Huissense kermis begint op zaterdag met de Kermis Kick-off in De Buitenpoort, met top coverband Summerland! Op zondag de Deutsche Mittag. (Foto: Ronnie van Schenkhof) Foto:

Zaterdag Kermis Kick-off voor 18+; kermiszondag Deutsche Mittag

Summerland, live in De Buitenpoort

HUISSEN - Ze zetten iedere kermistent in de – wijde – omgeving op de kop; Summerland. En op de kick-off van de kermis in Huissen op zaterdag 24 september is De Buitenpoort aan de beurt. Scoor je kaarten snel, want vol is vol. Zondagmiddag de 25e ist es wieder Zeit voor de Deutsche Mittag met DJ Hansi Schimanski en live acts! 

De topband Summerland speelt iedere feest- en vooral ook kermistent plat. Onlangs nog in Angeren en Gendt. En nu gaan de Huissense Lindy en haar mannen het dunnetjes over doen in ‘hometown’ Huissen. En wel in De Buitenpoort, waar de kermis al decennialang vet gevierd wordt in en bij De Buitenpoort. Scoor je toegangsbewijs via www.debuitenpoort.nl. En wees snel, want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor dit unieke feest. 

Live muziek hoort bij het ultieme kermisgevoel als soep en slaatje. En uit je plaat gaan bij Summerland eigenlijk ook. Want lekkere, feestelijke, opzwepende én actuele muziek; van ‘Lepke’ tot ‘Paradise by the dashboardlights’ en van ‘Ons moeder zeej nog’ tot ‘You’re the voice’.

De energie en het enthousiasme en de muzikale finesse van super feestband Summerland slaat vanaf minuut 1 over op het publiek; 100% feestgarantie! Dé Kermis Kick-Off is zaterdag 24 september vanaf 20.30 uur. Let op; 18+ en géén toegang na 22.30 uur.

Oktoberfest

Op zondag (25 september) de Deutsche Mittag, alweer voor de 18e keer! Bij de start om 13.00 uur wordt een biervat aangeslagen, bij het echte Oktoberfest in München ‘O zapfts’ genoemd. Die eerste biertjes zijn gratis voor de eerste bezoekers. En er zijn mooie prijzen zijn er voor dames, heren, kinderen, duo’s en groepen die verkleed komen. Dus haal die Dirndl’s en Lederhosen maar uit de kast.

Er is uiteraard tolle Duitse catering, waaronder Kartoffelsalat, Bratwurst, rundvleessalade en Pommes. Alles uit eigen keuken! Op het podium de onvermijdelijke DJ & Moderator únd Schlagersänger Hansi Schimanski (tevens geestelijk vader van de Deutsche Mittag) en live Die Super Tolle Jodel Thilly en accordeonduo Die Powerbuam. Het inmiddels beroemde Huissense mini-Oktoberfest wordt buiten bij De Buitenpoort gehouden (bij slecht weer binnen) en de toegang is gratis.