Afbeelding
Foto:

Kijken in de spiegel van je leven

ANGEREN - Kunst, cultuur en religie kunnen het prima met elkaar vinden. Ze werpen beiden een ander licht op de werkelijkheid. Bij beiden is het : ‘ode aan de verbeelding’. Er kunnen mooie dingen voortkomen uit deze samenwerking! 

En ja, het is weer september. Tijd voor de kunst-cultuur-natuurroute van het kunstcollectief Gelderse Poort. Op zaterdag 10 en 11 september is overal kunst en genieten van de natuur in de Gelderse Poort. (zie www.kunstcollectiefgeldersepoort.nl).
Tijd ook voor een samenwerking waarin ik met kunstenaars de viering op zondag in de Kleine Kerk aan de Dijk mag voorbereiden. Een feest altijd. Dit jaar exposeren er kunstenaars in onze Kleine Kerk aan de Dijk. Onder andere Aisha Alhijazi en Tanja ten Wolde.  Fijn, dat zij willen meewerken de viering van 11 september in de kerk.

Het thema van de kunstroute is ‘spiegeling en reflectie’. Daar sluiten we bij aan. Een blik in de spiegel van ons eigen leven. Grote gebeurtenissen daarin. Kantelpunten waarop het ineens een heel andere kant uitging. Ja, tijd voor reflectie. En waar ontmoetten we dat wat ons overstijgt. Datgene, dat groter is dan wij? Het mysterie? 

U bent welkom mee te reflecteren en te mijmeren in deze veelkleurige septemberviering. Welkom in de viering van 2 september 10.00 uur; Molenstraat 1, Angeren. (Ds. Els de Clercq)

Kleine Kerk aan de Dijk. (foto: Marcel Smit)