Hexagon in actie tijdens een toernooi in het prille begin. (foto: André Polman)
Hexagon in actie tijdens een toernooi in het prille begin. (foto: André Polman) Foto: AndrĂ© Polman

Steun VC Hexagon

via Rabo Clubsupport

ANGEREN - Volleybal Club Hexagon uit Angeren is in november 1970 opgericht en bestaat dus al meer dan vijftig jaar. Veel inwoners van Angeren en omliggende plaatsen zijn nog lid, of zijn lid geweest van deze gezellige volleybal club. In al die jaren zijn de nodige kampioenschappen gevierd.

Naast presteren in de teams, die deelnemen aan de NeVoBo competitie, is er ook de mogelijkheid om recreatief te volleyballen in Angeren. Na afloop van de wedstrijden, maar ook na de trainingen, wordt er gezellig nagepraat en geanalyseerd onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom een gezellige club waar je kunt werken aan jouw sportieve doelen maar zeker ook aan de sociale contacten.

VC Hexagon vervult een belangrijke functie binnen de dorpsgemeenschap van Angeren en de gemeente Lingewaard. Daar kun je op een verantwoorde wijze sporten met als doel zo lang mogelijk fit te blijven. 

Op maandagavond worden de trainingen verzorgd voor de competitie spelende leden door enthousiaste en gekwalificeerde trainers vanaf 20:00 uur. De recreanten kunnen op vrijdag vanaf 21:30 uur onderlinge wedstrijden spelen. Dat allemaal in de sportaccommodatie van Dorpshuis Angeren.

De competitie teams spelen hun wedstrijden op de donderdagavond. De thuiswedstrijden worden gespeeld in de sporthal in Gendt. "Kom gerust eens kijken tijdens trainingen en wedstrijden. Je mag een maand gratis meetrainen / meespelen.

Meer info staat op de Facebook pagina 'Hexagon volleybal Angeren' en www.vchexagon.nl. "Stem tussen 5 en 27 september op Hexagon. Met de opbrengst willen we deze sport nog toegankelijker maken."