Afbeelding
Foto:

Proef de Zeeuwse mosselen

van De Viszaeck in Huissen

HUISSEN – De ‘R’ zit in de maand en dat betekent dat het mosselseizoen geopend is. De echte Zeeuwse mosselen zijn nu volop verkrijgbaar bij De VisZaeck aan de Langestraat 26 in Huissen. Henri en Melanie de Jong hebben elke dag verse aanvoer van de internationaal befaamde mosselteler Krijn Verwijs. De klanten van De VisZaeck kunnen bovendien rekenen op een bijzondere aanbieding. Lees snel verder!

“Eigenlijk is het mosselseizoen al vanaf juli geopend, maar”, zo vertelt Henri , “vanaf nu is de mossel pas van een echt uitstekende kwaliteit.” En dat wil De VisZaeck iedereen laten proeven. De Zeeuwse mosselen zijn uitgezet als mosselzaad in De Waddenzee en bij de mosselteler in Yerseke onder ideale omstandigheden opgegroeid. Dagelijks worden hier de mosselen geoogst en ook dagelijks krijgt de Huissense visboer verse mosselen aangevoerd. “Verser en lekkerder kan niet!”

Gezond

Vis is gezond. Dat weten we allemaal. De Nederlandse Gezondheidsraad adviseert al een regelmatige consumptie van vis, schaal- en schelpdieren. Meer mosselen gaan eten is een goed idee, want mosselen zijn niet alleen lekker, ze passen ook goed binnen een gezonde voeding. Gekookt, gewokt, gebakken of in het zuur gelegd zijn ze voor velen een lekkernij. Goed te combineren met groenten en bijvoorbeeld brood, friet of pasta! Bovendien zijn mosselen mager in vetgehalte en bevatten ze Omega-3, het gezonde onverzadigde vet.

Superlekkere aanbieding!

Zo lang de voorraad strekt heeft De VisZaeck een aantrekkelijke aanbieding. Voor zowel de liefhebber als ook voor wie de mosselen wil leren kennen. Voor 19,50 euro krijgt de klant ter introductie: een mosselpan (die mag je houden!), 2 kilo mosselen, vers gesneden groenten én een bakje huisgemaakte mosselsaus. Goed voor twee personen en in 20 minuten te bereiden! Tip: bellen bij bestellen: 06 53523270. Zo grijp je er niet naast!