High tea.
High tea. Foto: Cora Sluiter-de Goey

ZonnebloemBemmel, Haalderen en Ressen verzorgt een high tea

Algemeen

LINGEWAARD - Vrijdag 26 augustus was de zaal in De Kinkel weer mooi geschilderd en mochten we er als eerste gebruik van maken. Met liefst 115 aanmeldingen was de Zonnebloemafdeling er klaar voor. 

De muziek werd verzorgd door Guus uit Haalderen en onder leiding van Rieky, van de afdeling, hadden de vier vrijwilligers in de morgen de soep en hapjes klaargemaakt. Het zag er feestelijk uit en alles ging mooi op. Er werd heerlijk met elkaar gepraat en sommige zongen zachtjes mee met de muziek. 

Er waren weer heel wat nieuwe aanmeldingen binnen gekomen van nieuwe gasten. Na twee jaar binnen zitten vanwege corona wil iedereen er uit en de gezelligheid opzoeken. “Blijf dat vooral doen nu het nog kan. Ik wil iedereen bedanken die geholpen heeft op deze dag. Zonder al deze vrijwilligers is dit onmogelijk. Ondertussen zijn wij alweer druk in de weer voor de volgende activiteit in september en hopen dat jullie er dan weer bijzijn. We gaan dan naar de Theaterkerk voor een optreden van Jong Belegen.
Heb je interesse om bij onze club vrijwilligers te komen, om te helpen of om te rijden, bel dan met de voorzitter van de Zonnebloemafdeling Bemmel, Haalderen en Ressen: Cora Sluiter-de Goey 0481 450021.”