Goede voorbereiding jeugd Hutaf

Algemeen

HUISSEN - De najaarscompetitie 2022 gaat weer van start! De jeugd van Hutaf heeft een goede voorbereiding gehad. In het weekend van 26 en 27 augustus hebben de spelers met elkaar fanatiek getraind tijdens het trainingsweekend. 

De eerste ballen werden weer geslagen en er werd gewerkt aan conditie, fitheid en balans. Daarnaast was er genoeg ruimte voor ontspanning en gezelligheid.

Op zaterdag 3 september hebben de meeste competitiespelers deelgenomen aan het Overbetuwse Tafeltenniskampioenschappen. Alle spelers hebben veel wedstrijden gespeeld en kunnen oefenen tegen nieuwe tegenstanders. Ze hebben veel geleerd en samen plezier gehad.

Op zaterdag 17 september start de najaarscompetitie. Hutaf 1 en 2 starten met uitwedstrijden tegen Shot 1 uit Wageningen en Treffers 6 uit Arnhem.

“Heb jij in de zomervakantie ook getafeltennist? Op de camping, bij het vakantiepark, of thuis in de tuin en lijkt het jou leuk om een keer mee te trainen? Dat kan! Op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur in ’t Koelhuis. Koelhuisstraat 3 in Huissen.”