(foto: Henny Campschroer)
(foto: Henny Campschroer) Foto: Henny Campschroer

Dorpsauto De Wielewaal houdt Vriendenactie

GENDT/DOORNENBURG - Zoals wellicht bij velen al bekend is, rijdt er sinds 2016 een dorpsauto, eerst alleen in Gendt en nu in Gendt en Doornenburg. Vijf dagen per week rijden vrijwilligers om ouderen en minder mobiele inwoners naar huisarts, pedicure, tandarts, fysio, familie, winkels en vrienden te brengen. 

Mensen betalen hiervoor een vrijwillige bijdrage, maar dit is niet geheel kosten dekkend. "In september 2021 zijn we bij gelegenheid van het vijfjarig bestaan van De Wielewaal, de dorpsauto voor Gendt en Doornenburg, de actie Vrienden van de Wielewaal gestart. Dit jaar willen we daar een vervolg aan geven door de actie opnieuw onder de aandacht te brengen van iedereen in Gendt en Doornenburg .

Vindt u het ook belangrijk  dat deze vervoersmogelijkheid blijft bestaan, doe dan mee aan deze actie en wordt Vriend van de Wielewaal. U kunt dat doen door uw bijdrage over te maken op de rekening van het Participatiepunt Gendt, dat de initiatiefnemer is van dit vervoer.

Doet u mee? Mail je naam, adres en je gegevens naar: dewielewaalauto@gmail.com
of stuur het naar Henny Campschroer, Dijkstraat 39, 6691AP Gendt. En maak 25 euro (of een ander bedrag over op bankrekening NL62 RABO 0315 8572 26 van H.J.E. Campschroer, Stichting Welzijn Lingewaard, o.v.v. ‘Vriend van de Wielewaal’.