Chris Verlaan. (foto: Ruben Schipper)
Chris Verlaan. (foto: Ruben Schipper) Foto: Ruben Schipper

Chris Verlaan in de TheaterKerk

BEMMEL - TOP start het theaterseizoen op vrijdag 16 september met  de voorstelling 'Man in de Maak' van Chris Verlaan.

Chris Verlaan is een droogkomische cabaretier. In 2018 veroverde hij de harten van het publiek tijdens Cameretten, het oudste cabaretfestival van Nederland. Hij won glorieus de Publieksprijs en…de Juryprijs.

Chris heeft autisme en gebruikt zijn eigen levenservaringen in zijn debuutprogramma ‘Man in de Maak’. Daarmee ging hij vol enthousiasme op tour langs theaters. Met succes, want zijn eerste optredens werden zeer goed ontvangen. Zo zat hij onder andere bij Mathijs van Nieuwkerk aan tafel om te vertellen hoe het is om autisme te hebben en cabaretier te zijn. "Als student ontdekte ik dat ik grappig was en dat heb ik verder ontwikkeld", zo zegt hij in een interview.

Door corona viel alles stil, maar nu staat Chris eindelijk weer op het podium. Weer die auto in op weg naar een zaal vol vreemden en vertellen over pijnlijke eerste dates en ongemakkelijke sociale situaties op het werk. Een aanrader deze voorstelling, herkenbaar voor mensen met en... zonder autisme!

Kaarten (inclusief consumptie 16,50 euro) zijn online verkrijgbaar (www.theaterkerk.nl) en bij boekhandel 'de Toren van Bemmel'. Aanvang van de voorstelling: 20.30 uur.