Seniorendag 2019. (foto: I. Pauwels)
Seniorendag 2019. (foto: I. Pauwels) Foto: I. Pauwels

Nieuws van Bejaard Maar Jong uit Haalderen

HAALDEREN - Ook dit jaar doet Bejaard Maar Jong weer mee aan de Rabobank ClubSupport Campagne. Als lid van de Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe wordt u uitgenodigd om in de periode van 5 tot en met 27 september in totaal 5 stemmen uit te brengen. 

Per deelnemende vereniging/stichting mogen er maximaal twee stemmen uitgebracht worden. Elke uitgebrachte stem is geld waard! Geld dat wij goed kunnen gebruiken bij het organiseren van onze activiteiten. Laat uw stem dus niet verloren gaan en denk ook aan Bejaard Maar Jong tijdens de stemperiode van 5 - 27 september. Ga naar www.rabobank.nl/clubsupport en breng uw stem uit.

Seniorendag 2022

Alle Haalderse en oud-Haalderse 55-plussers worden uitgenodigd voor een gezellig samenzijn donderdag 6 oktober in De Tichel in Haalderen. "We beginnen om 11.00 uur met koffie/thee met wat lekkers en is er tijd om bij te kletsen, waarna we omstreeks 12.30 uur van een lekkere lunch kunnen gaan genieten.
Vanaf 14.00 uur is muzikant De Trouba’Dour aanwezig. Tevens wordt er een gratis verloting gehouden. Einde middag om 16.00 uur. De eigen bijdrage voor leden van BMJ is vijf en voor niet-leden tien euro. De eigen bijdrage dient bij aanmelding voldaan te worden.
Mocht u vervoersproblemen hebben, laat het ons weten, dan kunnen wij voor een oplossing zorgen."

.De organisatie is in handen van Bejaard maar Jong Haalderen. (Aanmelden bij Nel Duijf, 06 33043550 of Inie Pauwels, 06 12649252).