Deze foto werd gemaakt tijdens de jubileumuitvoering op 7 mei jl ter ere van het 40-jarig bestaan. (foto: Gert-Jan van Wezel)
Deze foto werd gemaakt tijdens de jubileumuitvoering op 7 mei jl ter ere van het 40-jarig bestaan. (foto: Gert-Jan van Wezel) Foto: Gert-Jan van Wezel

Stem Toneelgroep Mozaïek bij de Rabo ClubSupport!

ANGEREN - Toneelgroep Mozaïek is een kleine toneelvereniging uit Angeren. Jaarlijks wordt een toneelstuk ingestudeerd voor avondvullende toneeluitvoeringen in Angeren en (directe) omgeving. Ook is de toneelgroep als evacuatiegroep actief bij herdenkingen van evacuaties in de Betuwe en omgeving. Dit jaar heeft Toneelgroep Mozaïek haar veertigjarig jubileum gevierd. 

"Wij zijn dit jaar weer deelnemer van de Rabo Clubsupport. We hopen volgend jaar weer een toneelstuk voor u op te kunnen voeren. Dit brengt natuurlijk de nodige kosten voor onder anderre de aankleding van het podium, attributen en kleding voor de spelers met zich mee. Een bijdrage van de Rabo ClubSupport kunnen we dan ook goed gebruiken. In de stemperiode van 5-27 september kunnen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen. Maak een keus voor Toneelgroep Mozaïek en steun ons daarmee, want hoe meer stemmen er op onze vereniging uitgebracht worden, des te hoger is de bijdrage die wij ontvangen."