Afbeelding
Foto:

Rouwen hoef je

niet alleen te doen!

LINGEWAARD - Praktijk op eigen kracht en Rondom ziekzijn, Overlijden en Rouw en Praktijk Verlies en Meer, organiseren ook aankomend seizoen de lotgenotenkring voor Rouw en Verlies.

Ronald Kersten en Judith Nijland zijn de samenwerking aangegaan met Marlies Vriens en vanaf 11 oktober starten zij opnieuw met de lotgenotenkring voor Rouw en verlies in Bemmel, Huissen, Westervoort en Didam

De lotgenoten kring zal iedere maand en in zes achtereenvolgende bijeenkomsten worden gehouden. Tijdens de lotgenoten kring vinden nabestaanden elkaar in hun eigen unieke rouwervaring, er is aandacht, erkenning en wederzijds respect. Er zal kennis gedeeld worden over het rouwproces en wat voor invloed het kan hebben op de nabestaande, zijn/haar ervaring met het verlies en verdriet wat gevoeld wordt. Maar ook de invloed en gevolgen dat het heeft op alle betrokkenen eromheen.
Vooral is er ruimte voor ieders verhaal, het contact en de herkenning in elkaars ervaringen. Ronald, Judith en Marlies zijn ervaren rouw- en verliesbegeleiders die lotgenoten graag met elkaar in contact brengen en de begeleiding en veiligheid bieden tijdens de bijeenkomsten. Daarnaast staan zij ook klaar voor een persoonlijke begeleiding en een wandeling in de natuur.
e bijeenkomsten zullen gehouden worden op verschillende momenten op de verschillende locaties De kosten (zaalhuur/consumptie) bedragen 75 euro (12.50 euro per bijeenkomst).
"Bent u geïnteresseerd en heeft u recent afscheid moeten nemen van uw geliefde, dan nodigen Ronald, Judith en Marlies u van harte uit om deel te nemen aan de lotgenotenkring. Voor meer informatie kunt u terecht op de websites www.op-eigen-kracht.nl of www.info.rondom-overlijden.nlVia de mail lotgenotenkring@gmail.com. Of neem telefonisch contact op met Ronald 06 55694141, Marlies 06 38704747 of Judith 06 22299888."