Afbeelding
Foto:

Bootcamp en Boksfit

op de Markt in Bemmel

BEMMEL - Zaterdag 24 september organiseert Anytime Fitness Bemmel verschillende sportieve activiteiten op het marktplein. "Wij organiseren try-outs Bootcamp en Boksfit, beide twee sportieve activiteiten waarin het hele lichaam getraind wordt. Doe jij mee onder begeleiding van één van onze instructeurs?"

Programma:

11:00 try-out Bootcamp
12:00 try-out Boksfit
13:00 try-out Bootcamp
14:00 try-out Boksfit

Hoe gezond ben jij?

Naast de sportieve uitdagingen, waar gratis aan deelgenomen kan worden, is er ook de mogelijkheid om een lichaamsanalyse te laten uitvoeren op een Inbody weegschaal met gratis rapportuitdraai. Op dit rapport kan jij zien hoe jij er lichamelijk voor staat en geven wij uitleg hoe jij kan gaan beginnen met het werken aan je gezondheid.

Challenge tijd!

Ook zullen er die dag verschillende uitdagingen zijn waarmee leuke prijzen gewonnen kunnen worden. De uitdagingen zijn voor jong en oud!

Fysiotherapie

Namens Fysio Braam zal er een stand staan waar alles gevraagd kan worden omtrent fysiotherapie, blessures en of klachten.

Brasserie Bloem

Vanuit Brasserie Bloem zullen er heerlijk gezonde snacks en smoothies zijn.
"Kortom, ben jij op zoek naar een aantal leuke uitdagingen en informatie over gezondheid en voeding? Kom dan op zaterdag 24 september tussen 11:00-15:00 op het marktplein in Bemmel!", luidt de uitnodiging van het team Anytime Fitness Bemmel & Fysiotherapie Braam.